Navijači se ne mogu pomiriti sa suđenjem na utakmici protiv Bayerna

Utakmica je dobila i treće poluvrijeme

Navijači Schalkea podnijeli prijavu policiji protiv sudije zbog dva nedosuđena penala protiv Bayerna

S. Pašalić

Schalke je u 2. kolu Bundeslige dočekao na svom terenu Bayern i upisao poraz rezultatom 3:0.

Bavarci su odigrali dobru utakmicu i slavili na kraju, ali je ona nakon završetka dobila i svoje treće poluvrijeme, a razlog je suđenje.

Domaćinu nisu dosuđena dva penala, a posebno je sporna odluka bili kada je Pavard očigledno igrao rukom u svom šesnaestercu, ali sudija nije pokazao na bijelu tačku, a mnogi su se zapitali: Gdje je taj VAR?

Navijači Schalkea su bili nezadovoljni tokom, ali i nakon utakmice, a čini se da su se neki od njih odlučili i da odu korak dalje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naime, nekoliko navijača je podnijelo prijavu policiji protiv glavnog sudije i njegov asistenata u VAR sobi zbog prevare. Razlog je dva nedosuđena penala protiv Bayerna. Policija sada istražuje slučaj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.