Navas nakon pet godina napušta Santiago Bernabeu

Kostarikanac na putu za Pariz

Real može tražiti novog golmana, Navas se već pozdravio sa Zidaneom i saigračima!

S. Pašalić

Dok traju pregovori oko mogućeg transfera Neymara, PSG je čini se u pozadini dogovorio i jedan dolazak.

Naime, nekoliko francuskih i španskih  medija prenosi informaciju da je golman Real Madrida, Keylor Navas, sve dogovorio sa PSG-om i da bi već u četvrtak mogao stići u Pariz.

Gianluigi Buffon je ovog ljeta napustio redove prvaka Francuske, a sudbina Alphonsea Areole je i dalje neizvjesna pa su se u ovom klubu odlučili da potraže novog golmana.

Odluka je pala na Navasa iako se posljednjih mjesec i golman Manchester Uniteda, David de Gea povezivao sa francuskim klubom.

Navas je 2014. godine stigao iz Levantea u Real Madrid za 10 miliona eura i od tada je upisao 162 nastupa za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prije nekoliko dana se pojavila informacija da Real razmišlja o dovođenja zamjene za Kostarikanca ukoliko on napusti klub, a spominjali su se Pepe Reina i Maarten Stekelenburg.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.