Trener FK Sarajevo nakon meča na Pecari

Musemić: Široki je u drugom dijelu bio puno bolja ekipa, mi možemo biti zadovoljni rezultatom

Fudbaleri Sarajeva su u zaostalom meču 4. kola PL BiH gostovali na Pecari i remizirali sa domaćim Širokim Brijegom - rezultatom 0:0.

Široki je, posebno u drugom poluvremenu, imao bolje šanse, pa je Musemić morao biti zadovoljan rezultatom što je i istakao na press konferenciji nakon meča.

"Solidno sam zadovoljan prvim poluvremenom. Imali smo neke svoje polušanse, ali drugo poluvrijeme je Široki bio puno bolja ekipa i stvorio dvije-tri jako dobre šanse, koje na našu sreću nije iskoristio tako da mi možemo biti zadovoljni razultatom i donekle onime što smo odigrali u prvom poluvremenu", izjavio je Musemić, pa dodao:

"U drugom je Široki bio puno dominantniji i samim time stvorio tri-četiri jako dobre šanse."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.