Musemić: Na našu sreću Široki nije iskoristio sve te šanse

Sarajevu bod na Pecari

Musemić: Na našu sreću Široki nije iskoristio sve te šanse

E. Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri Širokig Brijega i Sarajeva večeras su na Pecari odigrali meč bez golova.

Široki i Sarajevo su igrali zaostalu utakmicu četvrtog kola koja je na kraju završena 0:0. Domaći su imali nekoliko nevjerovatnih šansi u drugom dijelu, ali nisu našli put do mreže Sarajeva.

Husref Musemić je nakon meča bio itekako nezadovoljan igrom njegovog tima u drugom dijelu.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali korektno, ali Široki je bio bolji i na našu sreću nije iskoristio sve te šanse. Glavama nismo već na derbiju. Imali smo dosta igrača koji nisu tu, ali to ne opravdava ništa. Drugo poluvrijeme smo igrali dosta slabije nego prvo", rekao je Musemić nakon meča.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Realan čovjek, poštovanje.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi