Defanzivac Sarajeva za SportSport.ba

Šerbečić: Ostajemo na prvom mjestu i u dobroj atmosferi dočekujemo derbi

Endin Čaušević

Sarajevo je večeras osvojilo jedan bod na Pecari nakon što je meč protiv Širokog Brijega završen bez golova.

Široki je u drugom poluvremenu bio dosta bolji protivnik i imao nekoliko nevjerovatnih šansi, ali je rezultat na kraju bio 0:0.

Nakon meča defanzivac gostujućeg tima Besim Šerbečić izjavio je da je ovo bila teška utakmica i da su zadovoljni osvojenim bodom na Pecari.

"Stvarno jedna veoma teška utakmica protiv dobrog protivnika. Zadovoljni smo jednim bodom, dobar rezultat za nas i ostajemo na prvom mjestu. U dobroj atmosferi idemo na derbi i zadovoljni smo bodom na Pecari. Imamo dva dana da se odmorimo, vjerujem u ovaj tim stvarno smo kvalitetni tako da se nadam pobjedi na Grbavici", rekao je Šerbečić za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.