Zanimljiva objava defanzivca FK Željezničar

Sipović u stilu Bake Sliškovića: Reci Stani da se ne za*ebaje...

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara spremaju se za subotnji derbi 7. kola Premijer lige protiv ljutog rivala FK Sarajevo.

U redovima tima sa Grbavice vlada dobra atmosfera i svi se nadaju bodovima protiv gradskog rivala sa Koševa.

Svjesni su u Železničaru da će im velika prednost biti podrška navijača koji će sigurno ispuniti Grbavicu, što može biti i presudan faktor.

U slobodno vrijeme Plavi su veoma aktivni i na društvenim mrežama, a zanimljivu objavu imao je jučer defanzivac Enes Sipović.

Naime, Sipović je postavio fotografiju sa meča iz Širokog Brijega prošle subote uz opis: Zeko, reci Stani da se ne zaje*aje".

Jasno da su se svi ljubitelji nogometa koji prate nogomet u našoj zemlji odmah prisjetili kultne rečenice nekadašnjeg selektora naše reprezentacije Blaža Sliškovića sa meča Vels - BiH u Cardiffu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bola, Bola, Bola! Reci Balji da se ne za..baje", kazao je tada popularni Baka Elviru Boliću.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.