Jagodić: Radujemo se dolasku Željezničara u Bihać

Plavi uveličavaju jubilej Bišćana

Jagodić: Radujemo se dolasku Željezničara u Bihać

Tokom reprezentativne pauze Jedinstvo će na stadionu u Bihaću ugostiti Željezničar.

U sklopu obilježavanja stote godišnjice nogometa u Bihaću rukovodstvo, "crveno-bijelih" ima u planu niz aktivnosti, a jedna od njih je i odigravanje prijateljske utakmice sa starim rivalom Željezničarom.

Dolazak jednog od najvećih klubova u BiH rezultirao je, naravno, velikim interesovanjem publike u Bihaću koja će vjerovatno ispuniti stadion, a spektaklu se nada i trener federalnog prvoligaša Vlado Jagodić.

"S obzirom da ove godine slavimo jubilej, odlučili smo da Željezničar bude taj kojeg ćemo ugostiti i hvala im što su se odazvali našem pozivu. Dolazak jednog takvog kluba u Bihać značit će mnogo i našoj publici, posebno onoj starijoj, koja se i danas rado prisjeća dana kada je Jedinstvo sa Željezničarom vodilo bitke u vremenu dok smo se takmičili u Premijer ligi Bosne i Hercegovine", kazao je Jagodić.

Jagodića raduje i što Željezničar dolazi s kompletnim timom.

"Razgovarao sam i sa Amarom Osimom koji je rekao kako u Bihać dolazi s kompletnim timom. To će biti jedno dvodnevno druženje i očekujem da će publika imati šta da vidi i da će stadion biti ispunjen."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica između Jedinstva i Željezničara će biti odigrana 8. septembra s početkom u 17:30 sati.

Posljednji put Jedinstvo i Željezničar su se sastali u julu 2013. godine, također u Bihaću, a prijateljski meč tada je završen rezultatom 1:0 u korist gostiju iz Sarajeva. Jedini gol je postigao Sadiković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi