Doživio je brojne lomove

Povrede koje ima Emir Spahić su teške, slijedi mu duži oporavak

Midhat Šljivak

Emir Spahić doživio je tešku saobraćajnu nesreću u Gacku.

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je suvozač u terencu koji je izletio sa ceste i on je doživio zaista teške povrede, ali je srećom van životne opasnosti.

Spahić je, kako saznaje SportSport.ba zadobio prelom karlice, potkoljenice i rebara.

"Emir ima prelom karlice, potkoljenice i rebara. Bit će dobro, ali trebat će mu duže vremena za oporavak", rekao je za SportSport.ba izvor blizak Spahiću i nastavio je:

"Emir je često u Trebinju. Ide i često u lov u Gacko. Sinoć je na tom dijelu ceste gdje su izletili padala kiša i vjerovatno je to uzrok nesreće. Ovdje je bio dobro zbrinut, a u Sarajevo je prebačen iz predostožnosti i zbog činjenice da je osiguranik u Federaciji"; govori nam naš izvor.

Spahić je, podsjetimo, helikopterom OSBiH prebačen na Klinički centar Sarajevo, gdje će mu krenuti proces oporavka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.