Leonardo se oglasio

"Vrijeme je da priznamo da Neymar nema dobar odnos s klubom i želi da ide samo u Barcelonu"

Endin Čaušević

Saga oko brazilskog igrača Neymara još uvijek traje, a do kraja prelaznog roka ostalo je svega nekoliko dana.

Ljetni prelazni rok završava 2. septembra i Barcelona više nema mnogo vremena da vrati Neymara iz PSG-a. Brazilac uopšte nije igrao za francuski klub od dolaska na pripreme i jasno je da želi nazad u Barcelonu.

Međutim, PSG ga ne želi pustiti tako lako i od Barcelone pokušavaju dobiti novac i barem jednog igrača u zamjenu. Sportski direktor kluba iz Pariza, Leonardo, izjavio je sinoć da dogovora još uvijek nema, ali da Neymar želi samo u Barcelonu.

"Trenutno nema dogovora za Neymara. Barceloan je prvu ponudu poslala 27. avgusta. Otvoreni smo za pregovore, ali nismo dobili još uvijek ono što želimo. O Barci ovisi da li će biti razgovora i sve je sada do njih. Neymar želi samo u Barcu i oni su jedini kandidat za njega", rekao je Leonardo i dodao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Želimo prodati Neymara, ali to nećemo uraditi po svaku cijenu. Barcelona savršeno zna šta želimo od njih. Na kraju ću biti iskren i reći da naši odnosi s Neymarom nisu dobri".

Barcelona ima vremena do 2. septembra da pokuša vratiti Neymara u svoje redove, a pregovore s Parižanima sigurno će nastaviti već danas.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti