Milan je na kraju slavio sa 1:0

Marco Giampaolo ima još puno posla

Milan se dosta namučio protiv Brescije, ali na kraju ipak stigao do pobjede

S. Pašalić, foto: EPA

Milan je u 2. kolu nove sezone Serije A dočekao na San Siru Bresciju i slavio sa 1:0.

Rossoneri su u prošlom kolu odigrali katastrofalno u protiv Udinesea i na kraju su upisali poraz rezultatom 1:0.

Stoga je bilo jasno da će protiv Brescije Milan krenuti na pobjedu i tako je i počeo, a u 12. minuti je stigao do vodstva kada je Suso postigao gol za 1:0.

Iako se očekivalo da će Rossoneri nakon toga krenuti i po drugi gol, situacija na terenu je bila potpuno drugačija i Brescia je imala nekoliko prilika da dođe do izjednačenja, ali se rezultat do odmora nije mijenjao.

Milan je u nastavku nešto bolje zaigrao, a u posljednjih 15-tak minuta je imao nekoliko prilika da stigne i do drugog gola, ali lopta nije htjela u mrežu pa je na kraju ostalo 1:0. Rade Krunić je ostao na klupi i nije ulazio u igru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.