Nova provjera za Plave

FK Željezničar ubjedljiv u Kiseljaku: Plavi brojali do deset

Samir Mlaćo

FK Željezničar je nastavio sa odigravanjem prijateljskih utakmica sredinom sedmice.

Ovaj put Plavi su u Kiseljaku odmjerili snage sa federalnim drugoligašem NK Kiseljak i slavili 10:0.

Prvo poluvrijeme Željo je dobio 3:0, a u listu strijelaca su se upisali dva puta Semir Štilić i jednom Dženan Zajmović.

U nastavku još sedam pogodaka u mreži slabašnog domaćina. Četiri puta je pogodio Mladen Veselinović, dva puta Sulejman Krpić i jednom Mehmed Alispahić.

Amar Osim u ovom meču nije računao na Sinišu Stevanovića koji će zbog povrede vjerovatno propustiti i subotnji meč sa Veležom.

Prijateljska utakmica:

NK Kiseljak - FK Željezničar 0:10 (0:3)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar: Kjosevski – Šehić, Sadiković, Bogičević, Pavić – Mehić, Hajdarević – A. Zec, Štilić, Mujezinović – Zajmović.

U drugom poluvremenu su zaigrali: Erić – Šehić, Sipović, Osmanković, Stanić – Alispahić, Hajdarević (Mehić) – Ramović, Štilić, Veselinović – Krpić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.