Uskoro počinju novi radovi na stadionu Grbavica?

FK Željezničar predao zahtjev

Uskoro počinju novi radovi na stadionu Grbavica?

A. Čaušević

Za očekivati je da uskoro počnu novi radovi na stadionu Grbavica. 

Iz FK Željezničar su danas saopštili da je predat zahtjev za Urbanističku dozvolu za uređenje vanjskog dijela sjeverne tribine.

"Nakon finaliziranja Idejnog rješenja, FK Željezničar danas je predao zahtjev za izdavanje Urbanističke dozvole za uređenje vanjskog dijela sjeverne tribine. Očekujemo brz odgovor i nastavak saradnje sa Općinom Novo Sarajevo.

Također, 10. septembra održan je sastanak sa projektantskom kućom na kojem su dogovorene naredne aktivnosti u vezi sa izgradnjom južne tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar će putem zvanične stranice blagovremeno obavijestiti javnost o narednim infrastrukturnim koracima", saopšteno je iz FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Samo sadakom možete nešto napraviti. Pljiz pljiz baj van čer for maj meljo.
25 6
Lud
Cekaju da prodaju one majice ...
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi