Jorgandžije predstavile treću garnituru

Atletico Madrid će ove sezone imati najljepši treći dres

Aletico Madrid je danas predstavio treću garnituru dresova koja će biti korištena u nastavku aktuelne sezone.

Jorgandžije ponovo imaju tim za najveća djela i dobro su krenule u sezonu, a od izuzetno lijepog trećeg dresa se svakako nadaju da im donese sreću u aktuelnoj sezoni.

Na fotografijama ispod možete pogledati garnituru u kojoj će igrati Joao Felix i društvo:

🔴 OFFICIEL ! Voici le nouveau maillot third de l'Atletico Madrid pour la saison ! pic.twitter.com/py5k0wmIxp

— BeFoot (@_BeFoot) September 13, 2019 />

Inače, Atletico ovog vikenda nastavlja takmičenje u španskoj La Ligi i to gostovanjem kod Real Sociedada. Jorgandžije nakon tri odigrana kola drže prvu poziciju na tabeli sa maksimalnioh devet bodova.

Odmah sredinom naredne sedmice izabranike Diega Simeonea očekuje i nastup u grupnoj fazi Lige šampiona i to protiv Juventusa na domaćem terenu. Bit će to repriza osmine finala ovog takmičenja iz prošle godine. Tada je Stara dama prošla dalje s ukupnih 3:2.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.