Spašava Slobodu

Veliki gest Darka Vojvodića: Navijači Slobode će ovo sigurno da cijene

Edmir Škorić

Darko Vojvodić odlučio je da pomogne FK Sloboda.

Sloboda prolazi izuzetno težak period, prije svega zbog financijskih problema i činjenice da igrači odbijaju trenirati jer im nije isplaćen novac. I dok Uprava pokušava da iznađe rješenje, a trener Mile Lazarević u pitanje dovodi i odigravanje sutrašnjeg meča sa Borcem, pokrenuta je akcija za pomoć klubu.

Akciji spašavanja Slobode s kupovinom dvije ili više ulaznica odazvali su se mnogi.

Pozivaju se bivši igrači, treneri, uprave, brojni navijači ili simpatizeri da pomognu Slobodi, a u akcoiju se odlučio uključiti i Darko Vojvodić.

Nekadašnji igrač i trener Tuzlaka spreman je da uplati novac za 50 ulaznica i na ovaj način će itekako da pomogne Slobodi, a ujedno će ponovo zadužiti navijače Slobode, iako je to već učinio kroz periode dok je nosio crno-crveni dres, ali i sjedio na klupi tušanjskog premijerligaša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.