Procijenite sami

Sporna situacija iz drugog ugla: Je li bila ispravna odluka da se poništi gol Veležu?

Edmir Škorić

Susret Veleža i Željezničara, koji je u subotu odigran na stadionu Rođeni u Mostaru, završen je podjelom bodova (1:1), ali bilo je pritužbi na suđenje.

U Mostaru žale za propuštenim prilikama, kao i za poništenim golom Nusmira Fajića u 54. minuti.

Sudija Ermin Sivac je rastužio domaće pošto je dosudio igranje rukom Brandaa u akciji u kojoj je Fajić zatresao mrežu Željezničara.

Uslijedili su veliki protesti domaćina, a nakon meča trener Rođenih Feđa Dudić govorio je o spornom momentu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam šta je sudija vidio u onoj situaciji. To morate njega pitati. Ako je poništen čist gol, onda su nama oduzeta dva boda".

Pojavio se novi snimak na internetu, pa ovu situaciju možete pogledati i iz drugog ugla, te možete sami da procijenite da li je Velež oštećen ili je Sivac ipak donio ispravnu odluku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.