Nije moguća promjena

Zbog Moje TV termin utakmice Sarajeva i Tuzla Cityja ostaje isti

Termin utakmice iz među Sarajeva i Tuzla Cityja, ipak, neće biti promijenjen.

U sklopu 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ove dvije momčadi sastaju se u subotu na Tušnju, a na zahtjev domaćih susret je trebao biti odigran pod reflektorima, no do toga neće doći.

Umjesto u 20:00 sati utakmica će biti odigrana od 16:30 sati, kako je prvobitno bilo i planirano, a informaciju je potvrdilo i Sarajevo na svojoj zvaničnoj stranici.

Razlog za to je odluka Moje TV, koja ima ekskluzivna prava na prijenose najelitnijeg bh. fudbalskog takmičenja, a koja se nije složila sa promjenom termina jer se isti poklapa sa utakmicom FK Željezničar - FK Radnik, koja počinje od 19:30 sati.

Podsjetimo, nakon dosadašnjeg dijela šampionata Tuzla City i Sarajevo na vrhu su tabele sa po 17 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.