U Sarajevu vjeruju da će se brzo vratiti pobjedama

Hadžić: Svjesni smo da smo upali u malu krizu, ali prebrodićemo je vrlo brzo

A. Beganović

Derbi 9. kola odigran na Tušnju između Tuzla Cityja i Sarajeva pripao je domaćim fudbalerima.

Slavili su izabrani i Milenka Bošnjakovića rezultatom 2:1 i to zasluženo jer aktuelni prvak i osvajač Kupa nije briljirao.

Nakon poraza u vječitom derbiju na Grbavici upisali su izabranici Husrefa Musemić još jedan gostujućim te su pali na 3. mjesto prvenstvene tabele.

Svjesni su u Bordo klubu da tim u ovim momentima ne pruža igre kakve su se očekivale a kako bi se što prije prebrodila kriza u proteklim danima održano je i nekoliko sastanka. Prvo su u klubu razgovarali sa starijim i iskusnijim igračima a danas i sa cijelim igračkim kadrom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Istina je, održani su ti sastanci. Razgovarali smo o svemu i svi smo svjesni da smo upali i tu neku rezultatsku i krizu igre. Igračima i struci je trenutno najteže, no svi zajedno vjerujemo da ćemo brzo izaći iz krize", istakao je za SportSport.ba koordinator za sportska pitanja FK Sarajevo Emir Hadžić pa je dodao:

"Polako nam se vraćaju i povrijeđeni igrači i vrlo brzo bismo trebali biti kompletni. Atmosfera je i pored poraza u Tuzli na zavidnom nivou što znači da smo svi svjesni problema s kojima se susrećemo. Igrači su pokazali veliku dozu razumjevanja prema situaciji a imaju veliku podršku od kluba kako bi što prije prevazišli krizu. Mene upravo to i raduje a već za dva dana su nova iskušenja pa bih pozvao i navijače da nam kao i mnogo puta do sad, pogotovo kada ne ide najbolje, dadnu taj vjetar i leđa".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.