Feđa Dudić iskoristio njegove izjave

Kako je Milenko Bošnjaković motivisao Rođene?

Midhat Šljivak

"Nemam pojma s kim igramo sljedeću utakmicu", riječi su kojima je trener FK Tuzla City Milenko Bošnjaković ispratio pobjedu svog tima protiv Sarajeva (2:1) proteklog vikenda.

Nije ni slutio Bošnjaković da je ovom izjavom poprilično motivisao narednog protivnika ekipu Veleža, koja ih je jučer u 10. kolu Premijer lige i pobijedila sa 2:1.

Trener mostarskih Rođenih Feđa Dudić iskoristio je izjavu svog kolege kako bi svoje igrače dodatno spremio za meč protiv tuzlanskog tima i odlučio se na zanimljiv potez.

Izjavu Milenka Bošnjakovića, odnosno rečenicu da 'nema pojma s kim igra' isprintao je na nekoliko papira i polijepio je po svlačionici pred jučerašnji meč.

Ovakav vid motivacije je itekako uspio. Rođeni su odigrali sjajan meč i preokretom su savladali protivnika sa 2:1 golovima Brandaa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.