Jedan od saigrača ga snimao

Super Mario napravio nevjerovatan skandal nekoliko minuta pred debi protiv Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Brescije poraženi su u utorak na svom terenu od Juventusa sa 2:1 u okviru petog kola italijanske Serije A.

Brescia je imala vodstvo od 1:0 golom Donnarumme, ali su gosti uspjeli da dođu do preokreta. Na 1:1 autogolom je poravnao Chancellor, dok je pobjedu Staroj dami donio Miralem Pjanić sjajnim golom.

U ovom susretu u dresu Brescije debitovao je i Mario Balotelli koji je ljetos stigao u ovaj klub kao slobodan igrač. Balotelliju je trebalo neko vrijeme da se vrati u formu, te je čekao na debi meč protiv Stare dame u kojem se nijie baš proslavio.

No, Super Mario je dokazao da se nije promijenio, a čak je i prije debija za novi klub uspio da napravi skandal. Naime, pojavio se video u kojem se vidi kako Balotelli puši cigaretu u svlačionici nekoliko minuta pred okršaj s Juventusom.

Video koji je objavljen na Twitteru je ekspresno postao glavna tema italijanskih medija. Balotelli je obećao da se promijenio, ali očito da to nije slučaj jer je uspio napraviti skandal i prije debija za novi klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.