Gdje su sinoć bili skauti Manchester Uniteda?
(Foto: EPA)

Solskjaer im dao poseban zadatak

Gdje su sinoć bili skauti Manchester Uniteda?

M. Šljivak

Manchester United se i ove sezone dosta muči.

Tim Ole Gunnara Solskjaera je u veoma promjenjivoj formi, a već se uveliko priča o tome koje će igrače dovesti u januarskom prelaznom roku.

Na listi pojačanja Crvenih đavola našao se i mladi veznjak italijanske Brescije Sandro Tonali i postoji velika mogućnost da će United poslati ponudu za njega.

Skauti engleskog velikana sinoć su boravili u Italiji, gdje su Tonalija posmatrali na meču protiv Juventusa, a sigurno je da će i nakon ovog duela pogledati još neku od utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tonali važi za veliku nadu italijanskog fudbala. Predviđa mu se zaista velika bodućnost, a odavno je na meti najvećih klubova na Apeninima.

Ovaj 19-godišnjak je ugovorom sa Bresciom vezan na još dvije godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad
Ne razumijem "trenere", poput Solskjera, kada propuste dovesti Brunu Fernandeza, koji je protekle sezone u svakoj utakmici koju je odigrao postigao gol ili upisao asistenciju. Mančester je prodao sve iz veznog reda i napada, a nije doveo nikoga ni u vezni red ni u napad. Dodajmo očito slabe fizičke pripreme zbog kojih je sve više povrijeđenih, eto problema. A dodatni problem je sam trener Solskjer, koji naprimjer, u utakmici protiv West Hema igra samo sa Rašfordom u napadu, da bi nakon što se povrijedio, uveo (veznog igrača) Lingarda a napadače Grinvuda i Džejmsa ostavio na klupi, sve pri rezultatu 1:0 za protivnike. To ne bih uradio ni ja iako nisam ni trener a ni slavan kao Solskjer. Očito nije ni Solskjer neki trener.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti