Fudbaler Slobode nakon meča

Emir Jusić: Bilo mi je teško igrati protiv Čelika na Bilinom polju, ali...

Midhat Šljivak

Emir Jusić je odigrao jako dobar meč protiv Čelika u Zenici.

Iako je Sloboda bila bolji tim, tim sa Tušnja je kući otišao sa jednim bodom (0:0), ali po riječima defanzivca tuzlanskog tima, bod ih zadovoljava.

"Zadovoljni smo bodom, jer imamo težak raspored. Sada imamo dva gostovanja gdje moramo ići 'na nož'. Ovo je bila teška utakmica i težak ispit nas iz odbrane. Najbitnije je da nismo primili gol. Bod nas zadovoljava, kao i igra", rekao je Jusić.

Po prvi put je na Bilinom polju igrao protiv svog Čelika u dresu nekog drugog tima.

"Bilo mi je teško igrati na Bilinom polju u dresu druge ekipe. Ovo mi je prvi put, ali Bože moj, ja sam profesionalac".

O ostavci trenera Mileta Lazarevića je rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Malo je u Slobodi turbulentno, ali neke stvari dolaze na svoje. Žao mi je, dobar je čovjek i trener. Falit će nam", istakao je Jusić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.