"Ako je Marko Babić problem, onda NK Čelik nema problem"

Trener Zeničana

"Ako je Marko Babić problem, onda NK Čelik nema problem"

E. Škorić

Trener Čelika Marko Babić govorio je pred novinarima nakon remija sa Slobodom (0:0).

Čelik je ostao bez pobjede protiv Slobode i nastavlja se kriza Zeničana.

"Mi smo, kao što sami znate, poslije dva neuspjeha tražili pobjedu kući. Borili smo se sa svim mogućnostima koje imamo do samog kraja i nismo uspjeli uzeti tri boda, tako da situacija nije jednostavna. Situacija je teška, ali ekipa živi, tu je... Imali smo i u ovoj utakmici 2-3 šansice, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Babić.

Na jedno pitanje novinara, Babić se malo i naljutio.

"Ja i igrači se ne razumijemo? To je možda vaše mišljenje. Vi ste ovdje duže nego ja, nemojte postavljati pitanja na koje sami znate odgovor. Ako je Marko Babić problem, onda Čelik nema nikakav problem. Nisam došao tu da ostanem. Ako sam ja problem, Čelik nema problema".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne bih volio da se ja nešto branim. Kažete da nismo igrali nijednu utakmicu s bekom, pa zašto igramo bez bekova ili krila?", pita se Babić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Idi vodi Crikvenicu to je tvoj nivo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi