Hoće li stoper Reala biti kažnjen?

Simeone i Atletico bijesni, traže kaznu za sramotne riječi koje je izustio Sergio Ramos

Edmir Škorić

U subotu navečer nije bilo pretjerano zanimljivo u duelu Atletica i Reala, pa je madridski okršaj završen rezultatom 0:0.

Međutim, u Atleticu su bijesni, Diego Simeone traži da se Ramos kazni jer je pomoćnom sudiji u jednom trenutku dobacio da je ku**in sin.

Simeone je glavnom sudiji Gonzalezu na poluvremenu rekao šta je Ramos dobacio njegovom pomoćniku i nije mogao da vjeruje da ovaj nije isključen zbog svojih riječi.

Zbog sličnih stvari Diego Costa je ranije znao biti žestoko kažnjen, a ukoliko sudija u svom izvještaju napiše Ramosovu uvredu prema njegovom pomoćniku, stoper Reala mogao bi biti žestoko kažnjen.

Međutim, vjeruje se da to toga neće doći iako je Simeone tražio da se sankcioniše takvo ponašanje Ramosa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.