Crveno-crni ostali bez trenera

Prva odbijenica FK Sloboda!

Admin Čaušević

FK Sloboda je ostao bez trenera. Nešto takvo se već duže vremena osjećalo u zraku, a sinoć je dobilo i potvrdu.

Nakon što je utakmica Čelik - Sloboda završena sa nepopularnih 0:0 Mile Lazarević je odlučio da digne sidro i napusti klubu tuzlanskog premijerligaša.

Još uvijek nije poznato ko će naslijediti iskusnog trenera, a to sigurno neće biti Darko Vojvodić.

Vojvodić se putem društvene mreže Facebook javno zahvalio na pozivu te odbio da sjedne na klupu Slobode je kako je naveo "riječ je riječ".

“Hvala Slobodi i predsjedniku na pozivu, hvala svima vama na podršci, ali nažalost Slobodi mogu pomoći samo kao navijač, jer kolika god da je ljubav, ipak je riječ – riječ, a dao sam je Radničkom. Bega, Beka, Pero, Toni, Prle, možete vi to”, poručio je Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jagodić je nedavno preuzeo Radnički 1923, a do sada je upisao po pobjedu, remi i poraz.

Sloboda naredni meč igra već u srijedu kada će u 1/8 finala Kupa BiH gostovati Zrinjskom. Narednog vikenda ih čeka i ligaško gostovanje Radniku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.