Emir Jusić: Bilo mi je teško igrati protiv Čelika na Bilinom polju, ali...

Fudbaler Slobode nakon meča

Emir Jusić: Bilo mi je teško igrati protiv Čelika na Bilinom polju, ali...

M. Šljivak

Emir Jusić je odigrao jako dobar meč protiv Čelika u Zenici.

Iako je Sloboda bila bolji tim, tim sa Tušnja je kući otišao sa jednim bodom (0:0), ali po riječima defanzivca tuzlanskog tima, bod ih zadovoljava.

"Zadovoljni smo bodom, jer imamo težak raspored. Sada imamo dva gostovanja gdje moramo ići 'na nož'. Ovo je bila teška utakmica i težak ispit nas iz odbrane. Najbitnije je da nismo primili gol. Bod nas zadovoljava, kao i igra", rekao je Jusić.

Po prvi put je na Bilinom polju igrao protiv svog Čelika u dresu nekog drugog tima.

"Bilo mi je teško igrati na Bilinom polju u dresu druge ekipe. Ovo mi je prvi put, ali Bože moj, ja sam profesionalac".

O ostavci trenera Mileta Lazarevića je rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Malo je u Slobodi turbulentno, ali neke stvari dolaze na svoje. Žao mi je, dobar je čovjek i trener. Falit će nam", istakao je Jusić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ambrozini
vehabija
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi