Golman Sarajeva se oglasio na Instagramu

Kovačević jednom riječju opisao dešavanja na Pecari

Sinoćnja pobjeda Širokog Brijega nad Sarajevom ostala je u sjeni skandala na Pecari.

Poslije preokreta Široki Brijeg uspio je pobijediti Sarajevo s 3:2 i plasirati se tako u četvrtfinale Kupa BiH, ali na kraju više nego o samoj utakmici priča se o dešavanjima na stadionu.

Susret je, naime, obilovao incidentima na tribinama i na terenu. U jednom trenutku fudbaler Sarajeva Anel Hebibović je pogođen s tribina, što je rezultiralo i kratkotrajnim prekidom, a uz koškanje među igračima obje momčadi, nije nedostajalo ni nacionalističkih povika s tribina.

Poslije dešavanja na Pecari u taboru Sarajeva bili su razočarani, redom su 'vatru rigali' Lazić, Velkoski..., a folklor, kako ga je nazvao trener Širokog Brijega, prokomentarisao je i golman Kovačević. On je na svom Instagram profilu sve ono što se moglo vidjeti sinoć opisao jednom riječju - Sramota.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je tako izgubilo šansu da odbrani trofej...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.