Uskoro izlazi dokumentarac

Muk i tišina u svlačionici Barcelone nakon šokantnog poraza od Liverpoola

Endin Čaušević

Uskoro će biti objavljen dokumentarac o utakmicama Barcelone iz prošle sezone, a kamere su snimale i ono što se dešavalo u svlačionici.

Jučer je objavljen trejler za ovaj dokumentarac koji će se uskoro naći u javnosti. U prošloj sezoni kamere su snimale ono što rade igrači Barcelone kada se igraju utakmice, a u centru pažnje se posebno našao jedan meč.

Naravno, to je revanš utakmica polufinala Lige prvaka kada je Barcelona u gostima doživjela katastrofalan poraz od Liverpoola sa 4:0 i oprostila se od ovog takmičenja.

Barca je u prvom meču slavila sa 3:0, ali to nije bilo dovoljno da se plasiraju dalje. U dokumentarcu se nalaze i scene iz svlačionice nakon ovog meča, a samo jedan dio objavljen je u trejleru.

No, već sada se vidi da je u svlačionici Katalonaca vladao muk i tišina, te da igrači jednostavno nisu mogli vjerovati na kakav način su ispali u polufinalu Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.