Igrač Rome

Snaga volje: Jučer operisan, danas hoda po stepenicama

Edmir Škorić

Defanzivac Chelseaja na posudbi u Romi Davide Zappacosta jučer je imao operaciju.

On je ovog ljeta stigao u Rim na posudbu i Roma je željela već u januaru da otkupi njegov ugovor, ali u međuvremenu je doživio tešku povredu u kojoj su stradali ligamenti koljena.

Ovaj 27-godišnji defanzivac obavio je jučer operaciju koja je prošla u najboljem redu, a iz Rome su potvrdili da će Zappacosta van terena biti najmanje šest mjeseci.

Iako mnogi nakon takvih operacija danima leže u krevetu, Zappacosta je već na nogama, pa je objavio video na kojem se vidi kako uzlazi uz stepenice.

"Prije 24h sam bio u operacijskoj sali", napisao je Zappacosta, kojem će vedar duh i jaka mentalna snaga pomoći da se što prije vrati na terene.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti