Golman Veleža nakon meča

Bobić: Šef nam je na poluvremenu rekao da pokažemo karakter

Golman Veleža Adnan Bobić bio je zadovoljan nakon osvojenog boda danas u Doboju kod Kaknja obzirom na sva dešavanja tokom meča. 

"Mislim da smo prvo poluvrijeme katastrofalno otvorili, uopšte nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili u svlačionici. Iz naših grešaka Mladost je došla do golova", kaže Bobić za SportSport.ba i dodaje:

"Na poluvremenu je šef napravio dvije izmjene i rekao nam da pokažemo karakter u drugom poluvremenu i da smo puno bolja ekipa. Mislim da smo to na kraju pokazali i zasluženo došli do bodova".

Slijedi reprezentativna pauza pa derbi protiv Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Doće nam dobro reprezentativna pauza da se spremimo fizički i psihički. Očekuje nas teška utakmica. Nadam se da ćemo odigrati još bolje i probat ćemo da dobijemo gradskog rivala", zaključio je golman Rođenih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.