Koutris je pozvan kao zamjena za Tsimikasa

Tsimikas otpao zbog povrede

Grci ostali bez jednog igrača, pozvan igrač koji je odigrao cijeli meč na Bilinom Polju

S. Pašalić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će za četiri dana odigrati utakmicu protiv Finske, a zatim ide u goste kod Grčke.

Izabranici Roberta Prosinečkog imaju minimalne šanse da se planiraju na Evropsko prvenstvo, ali one i dalje postoje, a prvi cilj je slaviti u oba meča.

Grčka prvo igra utakmicu protiv Italije, a selektor ove reprezentacije je prošle sedmice iznenadio sa spiskom nakon što je odlučio da većinom pozove mlađe igrače, a mnogi iskusni igrači nisu dobili poziv.

Ipak, John van 't Schip je uoči meča protiv Italije morao poslati novi poziv s obzirom da je lijevi bek Konstantinos Tsimikas otpao zbog povrede.

Tsimikas je igrač Olympiacosa, a umjesto njega je pozvan također igrač ovog kluba, Leonardo Koutris koji je u prvoj utakmici protiv naše reprezentacije na Bilinom Polju odigrao svih 90 minuta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.