Selektor Grčke sve iznenadio spiskom igrača za Italiju i BiH

Izostavio najbolje igrače

Selektor Grčke sve iznenadio spiskom igrača za Italiju i BiH

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sredinom ovog mjeseca igra protiv Finske i Grčke mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi baš nisu u dobroj situaciji pred finiš kvalifikacija, ali sigurno da ne treba tako lako odustati. Izabranici Roberta Prosinečkog će 12. oktobra u Zenici ugostiti selekciju Finske, a tri dana kasnije igramo u Atini protiv Grčke.

Selektor Grčke, John van 't Schip, sve je iznenadio današnjim spiskom s kojeg je za mečeve protiv Italije i BiH izostavio najbolje igrače ovog tima. On je odlučio dati šansu mlađim igračima što znači da su Grci već odustali od kvalifikacija.

Ova vijest posebno je iznenadila italijanske medije koji ne mogu vjerovati da Kostas Manolas, Andreas Samaris, Vasilis Torosidis i Kostas Mitroglu nisu dobili pozive.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Spisak Grčke: Barkas, Vlachodimos, Dioudis; Bakakis, Siovas, Tsimikas, Giannoulis, Stafylidis, Hatzidiakos, Lambropoulos, Retsos; Siopis, Kourbelis, Zeca, Bouchalakis, Vrousai, Galanopoulos, Mantalos, Bakasetas, Fetfatzidis, Masouras, Limnios; Koulouris, Pavlidis, Donis.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi