Nije dugo odmarao

Jagodić našao novi posao u 1. ligi FBiH

Čelnici Zvijezde iz Gradačca za novog trenera zvanično su imenovali Vladu Jagodića.

Kormilo kluba s Banja Ilidže bilo je upražnjeno od subote kada je poslije pobjede nad Orašjem ostavku podnio Senad Hadžić, a za njegovog nasljednika na kraju je izabran iskusni Jagodić.

Ovaj nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH sa stanjem u 1. ligi FBiH je vrlo dobro upoznat s obzirom da je doskoro vodio bihaćko Jedinstvo, a po dolasku Jagodić je izjavio kako se nada uspješnoj saradnji i ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Iza sebe Jagodić ima prilično bogato trenersko iskustvo. Osim što je vodio Jedinstvo i U21 selekciju naše zemlje, također je imao priliku da trenira još Laktaše, zatim Kozaru, Čelik, Slobodu, Javor i Borac s kojim je u sezoni 2010/2011. osvojio i naslov prvaka.

Kada je u pitanju Zvijezda, ovaj se tim nakon devet odigranih utakmica nalazi u sredini tabele s 14 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.