Dudić zadovoljan odrađenim

Rođeni se vratili u Mostar

Samir Mlaćo

Nakon odrađenih mini priprema u Vogošći, nogometaši Veleža vratili su se danas u Mostar.

Reprezentativnu pauzu Rođeni su iskoristili na najbolji mogući način, a naredni trening zakazan je za utorak.

"Sve je prošlo super. Ova tri dana su poslužila svrhi. Zadovoljan sam radom i zalaganjem na treninzima. Od utorka se kreće sa radom u Mostaru", kratko je kazao za SportSport.ba šef struke Mostaraca Feđa Dudić.

Rođene naredne subote očekuje derbi sa gradskim rivalom Zrinjskim, a trenutno se nalaze na desetom mjestu sa 12 osvojenih bodova.

"Taj derbi je veliki izazov za sve igrače, nadam se da ovi mlađi neće izgoriti u prevelikoj želji, ali svejedno svi će dati i više od maksimuma kako bismo ostvarili pobjedu. U Mostaru se živi za tu utakmicu. O njima kao protivniku ne treba trošiti riječi, po meni su najkvalitetniji u ligi", najavio je veliki derbi za SportSport.ba prvotimac Veleža Dino Hasanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.