Manev: Za Zrinjski ne treba motiv, idemo na pobjedu
Video: S. Mlaćo

Defanzivac Veleža za SportSport.ba

Manev: Za Zrinjski ne treba motiv, idemo na pobjedu

Fudbaleri Veleža pripreme za nadolazeći derbi sa Zrinjskim odrađuju u Vogošći.

Rođeni predvođeni Feđom Dudićem u Vogošći će boraviti sve do nedjelje, a kako bi se što bolje uigrali za mostarski derbi, imaju u planu za vikend odigrati i prijateljski meč protiv domaćina Unisa.

Da sve protiče u najboljem redu potvrdio je za SportSport.ba i fudbaler Veleža Kosta Manev.

"Atmosfera u timu je odlična, dobro se radi, pripremamo se vrijedni za derbi. Svi s nestrpljenjem čekamo tu utakmicu sa Zrinjskim", kaže Manev koji vjeruje da njegov tim protiv ljutog rivala može slaviti.

"Mi idemo na pobjedu. U takvim utakmicama ne treba posebna motivacija, to svi znaju. O njima kao klubu ne treba trošiti riječi, kvalitetni su, ali ako mi budemo na nivou, onda možemo slaviti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Makedonski internacionalac istakao je i kako je u Veležu jako dobro prihvaćen, a govoreći o samoj sezoni, mišljenja je kako njegov klub u narednom period može bilježiti još bolje rezultate.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUSVDG1981
Kosta u kost
3 1
gromovnik2
Stalno nas pobjedjujete ???
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi