Trojac ponovo u trenažnom procesu

Baljić na slatkim mukama pred meč sa Radnikom

Fudbaleri Tuzla Cityja pod palicom Elvira Baljića vrijedno su radili tokom reprezentativne pauze.

U bh. premijerligašu pauzu nisu iskoristili kako bi odigrali prijateljski meč s nekim drugim timom, već je Baljić želio da fudbaleri između sebe odmjere snage kako bi stekao što bolji uvid u igrački kadar koji dosad nije poznavao najbolje.

Ono što pred naredni ligaški meč protiv Radnika može da raduje Baljića, svakako je raspoloživost svih fudbalera. Povrijeđeni Husejinović i Morris koji su preskočili duele s Veležom i Zvijezdom 09 sada su u potpunosti na raspolaganju novom treneru, a nakon prehlade trenažnom procesu se vratio i Nukić.

"Husejinović, Morris i Nukić treniraju punim kapacitetom. Kako je u međuvremenu i Crnkić odradio suspenziju, nema sumnje da će Baljić biti prilično na slatkim mukama pred susret s Radnikom", navode iz Tuzla Cityja.

Meč između Tuzla Cityja i Radnika se igra u subotu od 15:00 sati na Tušnju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.