Trener Sarajeva zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom

Musemić nakon Čelika: Šerbečić je tražio da ga zamijenim na poluvremenu

Midhat Šljivak

Trener FK Sarajevo Husref Musemić zadovoljan je sa nova tri boda koja je njegov tim osvojio, ali ne i sa igrom protiv Čelika.

Bh. prvak je protiv zeničkog tima slavio sa 2:0, a Musemić je nakon meča rekao:

"Odigrali smo malo bolje drugo poluvrijeme. Čelik je bio veoma opasan u kontrama, napravio nam je probleme. Ništa specijalno, nešto na momente smo pokušavali. Nisam pretjerano zadovoljan, osim rezultatom", rekao je Musemić.

Istakao je i da je Besim Šerbečić odigrao slabu utakmicu i da je na poluvremenu tražio izmjenu.

"Šerbečić je odigrao vjerovatno jednu od najslabijih utakmica, tražio je da ga zamijenim na poluvremenu, tako da ga je nastup u reprezentaciji koštao. Nisam ga mogao zamijeniti, jer nismo imali rješenja".

Amar Rahmanović je odigrao dobar meč

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rahmanović je na momente bio dosta dobar. Želio je sam riješiti neke stvari, kreirao je u prvom poluvremenu sjajnu šansu, da je šutirao lijevom bio bi gol. Mogu biti zadovoljan, jer je odigrao dosta dobar meč".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti