Trener Mladosti

Ibro Rahmić: Ima napretka, nadam se opstanku u Premijer ligi

Midhat Šljivak

Trener Mladosti Ibro Rahimić zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u duelu protiv Željezničara, bez obzira na poraz od 2:1.

Rahimić je istakao da je razlog poraza fizički pad u drugom dijelu.

"Čestitke Željezničaru na zasluženoj pobjedi. Mi smo dobro stajali u prvom poluvremenu, ali u nastavku je Željo napravio pritisak, gdje se mi nismo snašli. Moram biti zadovoljan jer je vidljiv napredak", rekao je Rahimić i nastavio je:

"Pali smo zbog fizičke spreme. To je Željezničar iskoristio, mozak sporije reaguje. Ja nemam igrača, imam ono što imam, ali sam optimista jer ima napretka ovdje. Dosta se toga napravilo, a ako ovako nastavimo, nadam se da ćemo krenuti naprijed i da ćemo ostati u Premijer ligi".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.