Toni Jović danas je odigrao odličnu partiju

Najbolji pojedinac susreta Široki - Sloboda

Toni Jović: Znali smo da će doći vrijeme kada ćemo pokazati naše pravo lice

Večeras je na Pecari NK Široki pred praznim tribinama u utakmici 13. kola BH Telecom Premijer lige bez većih problema savladao FK Sloboda a najbolji pojedinac ovog susreta svakako je bio Toni Jović.

Jović je postigao prvi gol a kod drugog bio asistent a osim toga donio je još dobrih stvari igri u timu Tonija Karačića.

Junak Širokobriježana za SportSport.ba rekao je slijedeće:

"Utakmica je bila jako teška prvenstveno zbog ambijenta" - otpočeo je Jović i dodao:

"Ni mi ni oni nismo navikli igrati u ovakvom ambijentu pred praznim tribinama, osjećaj je bio kao na malo jačem treningu a ne na utakmici. Jako bitna pobjeda za nas u momentima kad se trudimo što više primaći vrhu ljestvice i još bitnija za samopouzdanje i daljnji tijek natjecanja".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Period loših nastupa evidentno je iza Širokog?

"Što se mene tiče mi nismo uopće loše igrali ali smo imali veliku krizu rezultata. Bio sam siguran i u tim momentima da će naše vrijeme doći i da ćemo pokazati naše pravo lice i što se tiče rezultata. Igra je po meni bila tu od početka, stvarali smo dosta šansi, neke utakmice nismo znali zatvoriti. Sad je to iza nas, ušli smo u dobar niz. Jeste da smo prošlo kolo poraženi od Čelika ali sve u svemu stvari sada puno bolje izgledaju nego na početku sezone" - rekao je Toni Jović za SportSport.ba nakon trijumfa nad Slobodom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.