Makedonac iz redova FK Velež

Manev: Moglo je biti i ubjedljivije, hvala navijačima

Velež predvođen Feđom Dudićem ostvario je novu pobjedu u Premijer ligi BiH.

Rođeni su danas u sklopu 14. kola bh. šampionata slavili na Bilinom polju protiv Čelika s 2:0, a golove za mostarski tim postigli su Zeljković i Ćosić.

Svi Veležovi fudbaleri odigrali su sjajnu utakmicu, uključujući i Kostu Maneva, koji gotovo ni u jednom momentu nije dozvoljavao da domaći ozbiljnije ugroze njegov gol.

"Došli smo s namjerom da pobijedimo i u tome smo i uspjeli. Prezadovoljni smo. Solidno smo igrali, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu i ne bi bilo nezasluženo da smo postigli još jedan gol. Ali, treba biti zadovoljan i sa ovim", izjavio je Manev za SportSport.ba.

Vidjelo se da u timu Veleža vlada pravo zajedništvo.

"Da, atmosfera je baš odlična. Svi u svlačionici dišemo kao jedan, slažemo se i to je svakako vidljivo i na terenu. Ovi rezultati su plod toga."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo za Velež donosi duel sa Slobodom.

"U svakoj utakmici ide na pobjedu, tako će biti i protiv Slobode. U narednim danima ćemo se spremati najbolje što možemo kako bismo pobijedili i njih", istakao je Manev i pritom se zahvalio navijačima koji na svakoj utakmici pružaju veliku podršku njemu i saigračima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.