Dudić nakon meča u Zenici: Postali smo družina, raja i svi radimo u korist kluba!

Sjajni stručnjak preporodio Rođene

Dudić nakon meča u Zenici: Postali smo družina, raja i svi radimo u korist kluba!

S. Mlaćo

FK Velež je hit prvenstva. Mostarci igraju sjajno pod komandnom palicom Feđe Dudića, a danas su u Zenici nadigrali NK Čelik 2:0.

Feđa Dudić je prije meča jasno istakao da želi da njegov tim nastavi pobjedonosni niz, te se to i ostvarilo.

"Zasluženo smo slavili. Možda smo i prvo poluvrijeme bili bolji, nismo zabili, a u drugom poluvremenu smo sve ostvarili. Odradili smo dobro, iako je Čelik imao posjed. Istrčali smo kontru i ovjerili pobjedu. Rekao sam u najavi da dolazimo po tri boda i to smo ostvarili", kazao je Dudić.

O igri svog tima i atmosferi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve dolazi iz svlačionice, postali smo raja, družina, svi radimo u korist kluba... Da uzmete izjavu 17-18 igrača neće biti ljut. Jedna zdrava svlačionica je uzrok svega. Bh. liga je takva, izjednačena, a dobar rad naplatiš. Moram pohvaliti i Upravu kluba jer imam sve preduslove za uspjeh. Nemamo dugova i svaka čast tim ljudima", dodao je sjajni stručnjak koji je i danas dobio ovacije navijača Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

tbra
ne letite rođeniii
2 7
mirza24
Cuj ovoga pa dobio si par pojacanja i dobio 2 utakmice i odmah ti papcic sve zna
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi