Nekada su bili u istom timu

Zbog koga je Adnan Bobić otrčao u svečanu ložu da mu uruči dres nakon pobjede protiv Čelika?

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Veleža sinoć su u gostima pobijedili Čelik sa 2:0 u meču 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Rođeni su došli do nove pobjede koja ih je odvela u sredinu tabele što je sigurno odličan rezultat nakon lošeg početka sezone. Velež je sinoć slavio u Zenici protiv Čelika koji lagano ide ka donjem dijelu tabele.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice, a u centru pažnje bio je golman gostujućeg tima Adnan Bobić koji je poklonio dres svom nekadašnjem saigraču iz Veleža.

Naime, Bobićev dres otišao je u ruke nekadašnjeg golmana Emira Hadžiđulbića koji je s dosta uspjeha branio za oba tima. On je nekada bio prvi čuvar mreže Veleža, ali je dobar trag ostavio i u zeničkom Čeliku.

Bobić je nakon utakmice otrčao u svečanu ložu, te je zagrlio i uručio dres Hadžiđulbiću s kojim je stasao u dresu Veleža. Bobić je tada bio rezerva Hadžiđulbiću i očito je da njihovo prijateljstvo traje i dalje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.