Manev: Moglo je biti i ubjedljivije, hvala navijačima

Makedonac iz redova FK Velež

Manev: Moglo je biti i ubjedljivije, hvala navijačima

Velež predvođen Feđom Dudićem ostvario je novu pobjedu u Premijer ligi BiH.

Rođeni su danas u sklopu 14. kola bh. šampionata slavili na Bilinom polju protiv Čelika s 2:0, a golove za mostarski tim postigli su Zeljković i Ćosić.

Svi Veležovi fudbaleri odigrali su sjajnu utakmicu, uključujući i Kostu Maneva, koji gotovo ni u jednom momentu nije dozvoljavao da domaći ozbiljnije ugroze njegov gol.

"Došli smo s namjerom da pobijedimo i u tome smo i uspjeli. Prezadovoljni smo. Solidno smo igrali, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu i ne bi bilo nezasluženo da smo postigli još jedan gol. Ali, treba biti zadovoljan i sa ovim", izjavio je Manev za SportSport.ba.

Vidjelo se da u timu Veleža vlada pravo zajedništvo.

"Da, atmosfera je baš odlična. Svi u svlačionici dišemo kao jedan, slažemo se i to je svakako vidljivo i na terenu. Ovi rezultati su plod toga."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo za Velež donosi duel sa Slobodom.

"U svakoj utakmici ide na pobjedu, tako će biti i protiv Slobode. U narednim danima ćemo se spremati najbolje što možemo kako bismo pobijedili i njih", istakao je Manev i pritom se zahvalio navijačima koji na svakoj utakmici pružaju veliku podršku njemu i saigračima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adaStolac
Najjaci stoper u ligi. Da je dovest kvalitetnijeg napadaca umjesto fajica, ni evropa nebi bila daleko
5 1
starmac
DEMIRU PECI!Vrati se u MOSTARSKO jato i svoj grad.Znam da te srce vuce i kreni kuci.Mostar u srcu VELEZ do groba.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi