Pandža u dresu Sarajeva

Prijateljska utakmica

Dalibor Pandža zabio za pobjedu Dinama

Adnan Beganović

Zagrebački Dinamo u prijateljskom susretu s minimalnih 1:0 svladao je u Sigetu Hrvatski dragovoljac, a jedini pogodak za izabranike Krune Jurčića postigao je nekadašnji igrač Sarajeva i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Dalibor Pandža.

Prijateljski susret Hrvatskog dragovoljca i Dinama odigran je u sjećanje na legendarnog predsjednika momčadi iz Sigeta Stjepana Spajića.

Dragovoljac je mnogo bolje otvorio susret i imao je nekoliko izvanrednih prilika, no Turina je bio uspješniji od Janjetovića i Žugaja.

Trener Dinama, Kruno Jurčić u ovom susretu priliku je dao i mlađim igračima, a na najbolji mogući način za ukazano povjerenje treneru se odužio nekadašnji igrač Sarajeva Dalibor Pandža, koji je pogotkom u 68. minuti donio "modrim" pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.