Salihamidžić kaže da Muller neće nigdje u januaru

Nakon što je napadač Bavaraca iskazao nezadovoljstvo sa svojim statusom u timu

Salihamidžić otkrio kakav je plan Bayerna za Thomasa Mullera u januaru

S. Pašalić

Thomas Muller je nezadovoljan sa svojim statusom u Bayernu i želi napustiti ovaj klub.

Bila je ovo informacija koju su prenijeli pojedini njemački mediji nakon utakmice Bayerna protiv Augsburga prošle sedmice.

Napadač Bavaraca je imao jako malu minutažu i u utakmicama prije te, ali čini se da su se stvari promijenile i on je odigrao 85 minuta protiv Olympiacosa u Ligi prvaka, a danas je odigrao cijeli meč protiv Union Berlina.

Čini se da Niko Kovač ipak i dalje računa sa 30-godišnjeg Mullera, a tako razmišlja i sportski direktor Bavaraca, Hasan Salihamidžić koji je rekao da Bayern u januaru neće pustiti svog igrača.

"Ne razmišljamo o igračima kojih bi se trebali odreći, nego o tome da vratimo tim nazad na prave staze i da igramo stabilan nogomet", započeo je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Odnos Thomasa i Bayerna potpuno je netaknut i ostat će važan dio našeg kluba", dodao je sportski direktor Bayerna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.