Jesus na meti Bavaraca

Pep mu prestaje vjerovati, City ga Bayernu prodaje za 120 miliona eura?!

Edmir Škorić

Gabriel Jesus ove sezone ne pokazuje sav potencijal u trenucima kada mu Pep Guardiola pruža šansu.

Manchester City je tim sa previše kvalitetnih ofanzivaca, jedan od njih je i mladi Brazilac (22) Gabriel Jesus. Od ovog igrača se puno očekuje, ali Guardiola nije zadovoljan, pa je iskusni Sergio Aguero prva opcija Građana u napadu.

Ne, nije sporno da je Jesus veliki talent i da njegovo vrijeme tek dolazi, no na Etihadu očito neće imati puno strpljenja i navodno su spremni da ga unovče.

Kako Sun ekskluzivno piše, prvak Engleske želi da proda Jesusa za 120 miliona eura i spreman je da uđe u pregovore s Bayernom.

Bayern osim Jesusa želi i Leroya Sanea, ali teška povreda spriječila je prelazak njemačkog reprezentativca u Minhen.

Sun takđer piše da će Guardiola novcem od prodaje Jesusa krenuti po nekog novog, klasnog napadača, ali nema informacija o tome koga želi katalonski stručnjak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.