Salihamidžić otkrio kakav je plan Bayerna za Thomasa Mullera u januaru
Salihamidžić kaže da Muller neće nigdje u januaru

Nakon što je napadač Bavaraca iskazao nezadovoljstvo sa svojim statusom u timu

Salihamidžić otkrio kakav je plan Bayerna za Thomasa Mullera u januaru

S. Pašalić

Thomas Muller je nezadovoljan sa svojim statusom u Bayernu i želi napustiti ovaj klub.

Bila je ovo informacija koju su prenijeli pojedini njemački mediji nakon utakmice Bayerna protiv Augsburga prošle sedmice.

Napadač Bavaraca je imao jako malu minutažu i u utakmicama prije te, ali čini se da su se stvari promijenile i on je odigrao 85 minuta protiv Olympiacosa u Ligi prvaka, a danas je odigrao cijeli meč protiv Union Berlina.

Čini se da Niko Kovač ipak i dalje računa sa 30-godišnjeg Mullera, a tako razmišlja i sportski direktor Bavaraca, Hasan Salihamidžić koji je rekao da Bayern u januaru neće pustiti svog igrača.

"Ne razmišljamo o igračima kojih bi se trebali odreći, nego o tome da vratimo tim nazad na prave staze i da igramo stabilan nogomet", započeo je Salihamidžić.

"Odnos Thomasa i Bayerna potpuno je netaknut i ostat će važan dio našeg kluba", dodao je sportski direktor Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Pojedini mediji izmisljaju jer od toga zive.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi