Nezadovoljan trener Tuzla Cityja

Elvir Baljić: Prošle sedmice penal, ove penal... Ne znam...

Midhat Šljivak

Elvir Baljić izgubio je svoj drugi meč na klupi Tuzla Cityja.

Nakon poraza od Radnika danas je Tuzla City poražen i od Borca sa 2:0.

Baljić ističe da su penal i crveni karton odlučili meč.

"Loše smo ušli u meč, dosta smo griješili. Borac je igrao puno bolje, penal i crveni karton je prelomio meč. Momci su se borili, igrali smo čak i bolje. Prošle sedmice penal, ove penal... Ne znam. Možemo bolje", rekao je Baljić.

Branislav Krunić je sa druge strane rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bili smo nervozni, nismo bili mirni u nekim situacijama. Namjestilo nam se da bude crveni i penal, ali nije bilo lako igrati. Uspjeli smo odigrati kvalitetno, nismo im dali da nam stvore priliku. Najbitnije je da smo nastavili niz i da smo se pridružili vrhu. Nadam se da ćemo nastaviti sa pobjedama", istakao je Krunić i dodao:

"Nekad nismo imali rezultate, ali sad imamo i igru i rezultate. Sada nam je samo veća satisfakcija, u vrhu smo tabele i želimo igrati pred ovom divnom publikom. Borac se vratio".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti