Kvalifikacije za EP

Juniori od 16. do 18. aprila u Portugalu

Adnan Beganović

Muška juniorka rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od 16. do 18. aprila učestvovat će na kvalifikacionom turniru (Peso de Regua - Portugal) za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se ove godine igra u Slovačkoj.

Selektor juniorske reprezentacije Emir Junuzović odabrao je 16 igrača na koje će računati za pomenute kvalifikacije, a naši juniori 11. aprila okupit će se u Brčkom gdje će trenirati do polaska za Portugal.

Spisak juniorskih reprezentativaca:
Golmani:
Burić Benjamin (Izviđač), Efendić Damir (Bosna BH Gas)
Krila: Delić Damir (Goražde), Zadro Dario (Zrinjski), Vražalić Faruk (Bosna BH Gas), Orlović Igor (Zrinjski), Cvitanović Antonijo (Zrinjski)
Pivoti: Burić Senjamin (Izviđač), Džeba Damir (Zrinjski)
Bekovi: Perić Josip (Izviđač), Šarenac Igor (Lokomotiva Brčko), Malinović Dejan (Cepelin), Stjepanović Neven (Lokomotiva), Perić Ivan (Zrinjski), Mandić Igor (Prijedor), Hrbat Adis (Bosna BH Gas).

Rapored utakmica:
BiH - Ukrajina (16. april)
Portugal - BiH (17. april)
Portugal - Ukrajina (18. april)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.