Izabrao PSG

Wanda htjela da Icardi potpiše za Milan, ali je on nije poslušao

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi ovog ljeta napustio je Inter i otišao je na jednogodišnju posudbu u PSG.

Icardi briljira u dresu francuskog kluba jer je na sedam mečeva u dosadašnjem dijelu sezone postigao čak sedam golova. Argentinac je prošle sezone otpisan u Interu, ali odlazak u PSG je za njega bio pravi poziv.

Njegova supruga i menadžerica Wanda Nara priznala je da je ona željela da Mauro ostane u Milanu i da potpiše za gradskog rivala jer nije bila baš raspoložena na selidbu. No, Icardi je ovaj put nije poslušao.

"Imali smo mogućnost da Mauro ide u Milan. Lično mi se ta odluka više sviđala jer bismo tako ostlai u Milanu, ali on nije mogao odbiti PSG i to je za njega bila najbolja odluka. Meni je to teško palo jer stalno putujem iz Pariza u Milano i obratno. Djeca su također u Parizu, ali to je bilo bolje za Maurovu karijeru i to je to", rekla je Wanda.

Wanda radi kao gost-voditelj u sportskoj emisiji Tiki Taka zbog koje mora jednom sedmično dolaziti u Milano.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.