Lampard je najavio neke promjene u timu, ali i dalje želi ostvariti pobjedu protiv Uniteda

Trener Plavaca ne shvaća olako meč protiv tima sa Old Trafforda

Lampard poslao upozorenje Manchester Unitedu

S. Pašalić

Chelsea će u srijedu na Stamford Bridgeu dočekati Manchester United u osmini finala Carabao Kupa.

Frank Lampard će biti bez nekoliko igrača u ovom meču, a najavio je i da će napraviti neke promjene, ali i dalje ističe da će se boriti za svaki trofej u svojoj prvoj godini na klupi londonskog tima.

"Neću olako shvatiti ovu utakmicu, čak i ako napravim promjene", rekao je Lampard.

"Ako igrači izostanu iz postave s obzirom na ono što nas čeka naredne sedmice, imat ćemo jasnu sliku. Razumijem kako se osjećaju igrači, ali oni koji započnu dat će sve od sebe."

"Poraz od 4:0 od Uniteda se čini se milion milja daleko, ali to neću zanemariti. Četiri puta su nas povrijedili u utakmici u kojoj smo igrali posebno dobro.", rekao je Lampard koji je zatim i odgovorio na to da li je trofej u Carabao Kupu idealan cilj ovog tima:

"Ciljamo ih sve. Bilo bi to veliko postignuće. Dan na Wembleyju nikada se ne smije shvatiti olako. Ali ne samo za ove mlade momke - dat ćemo sve od sebe."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.